Selecteer een pagina

Een eigen auto bezitten is natuurlijk hartstikke fijn. Met een eigen auto is het een fluitje van een cent om van A naar B te komen. Of je nu boodschappen moet doen, op visite wilt naar familie of vrienden of naar de voetbaltraining gaat, met de auto ben je er snel. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je in de auto altijd lekker droog en warm zit. Als het bijvoorbeeld hard regent of het vriest dat het kraakt, dan is het geen pretje om op de fiets naar de bovenstaande bestemmingen te gaan.

Overigens ook als het zeer warm is, bied de auto uitkomst om op een prettige manier op je bestemming te komen. Als je bij tropische temperaturen moet fietsen, dan is de kans dat je helemaal bezweet over komt behoorlijk groot. Ga je met de auto, dan hoef je jezelf maar minimaal in te spannen. Je kunt bovendien de airco aanzetten als deze aanwezig is. En anders zet je lekker een raampje open zodat er een lekker windje langs je heen kan waaien.

Sleutel kwijt

Iets wat iedereen kan overkomen die een auto bezit is het kwijtraken van de sleutels. Dit kan bijvoorbeeld al gebeuren als je iets uit je broekzak haalt waar je autosleutel ook in zit.

Als je dit overkomt dan is het maar te hopen dat je een extra reserve sleutel bezit. Heb je dat niet, dan is het autorijden voorlopig afgelopen. En dan moet je toch weer op de fiets.

Extra sleutel bijmaken

Als je op dit moment nog geen reservesleutel hebt, dan is het aan te raden zo snel mogelijk een sleutel bij te laten maken. Dit is helemaal geen probleem tegenwoordig. Er zijn diverse bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Sterker nog, er is er eigenlijk altijd wel 1 bij jou in de buurt te vinden.

Als je eenmaal een extra sleutel hebt laten maken is het verstandig deze op een veilige plek op te bergen. Doe heb sowieso niet aan dezelfde sleutelbos waar de autosleutel nu ook aan zit. Anders ben je ze straks misschien alsnog allebei kwijt.

Het verstandigste is om de reservesleutel ergens op een goede plek thuis te bewaren. Op die manier heb je altijd nog een sleutel als je ergens staat met de auto en je raakt de eerste carkey kwijt.

Een sleutel bijmaken kan dus veel ellende voorkomen en ervoor zorgen dat jij zorgeloos gebruik kunt blijven maken van je geliefde auto. De fiets kan dan lekker in de schuur blijven staan.

Waar sleutel bijmaken

Zoek maar eens gericht op Volkswagen sleutel laten bijmaken en je vindt via Google al snel aanbieders van deze dienst bij je in de buurt.