Selecteer een pagina

Heb je ooit naar een rood licht gebracht, let je op je eigen bedrijf, evenals de meest verbazingwekkende auto’s en vrachtwagens, komt je meteen stoppen met roken? Daarna, na het kijken naar het voertuig en daarna gepakt worden door de bestuurder, kun je nog niet helpen, vraag wat is dat? Je hebt nog nooit zoiets gezien en toch denk je, zijn dat de auto’s en vrachtwagens die ik zojuist heb besproken in mijn favoriete autotijdschrift?

Dus, merk je dat je jezelf afvraagt, specifiek wat een exotische auto en vrachtwagen is? Om te beginnen, zoals bij elke vorm van uitleg, helpt het om te beginnen met de officiële interpretatie van “Exotische autohandelaar”. Alles over auto’s

In dit geval kiezen we voor nummer 2, simpelweg omdat de anderen niet passen wanneer naar een auto wordt verwezen. We blijven uit de voorlopige, nummer 1 definitie omdat niet alle exotische voertuigen internationaal zijn in de VS en ook de laatste term heeft niets met auto’s te maken, behalve dat de meeste unieke auto’s als sexy worden beschouwd. Dat is alles dat zeker over DAT onderwerp zal worden vermeld.

Er is een selectie van “leken” -definities van wat een unieke auto zou kunnen worden beschreven. Sommigen gaan ervan uit dat het een auto is die duizenden honderden dollars kost. Niet altijd echt. Een bescheiden geprijsde Lotus Elise wordt exotisch in overweging genomen, maar heeft een waarde van ongeveer $ 50K. Anderen zien een exotische auto als een auto die deuren heeft die naar voren springen of als vleugels worden uitgezet. Er zijn verschillende exoten met “typische” openslaande deuren, om ervoor te zorgen dat dit niet noodzakelijk een exacte strategie is. Voor de meest onbewuste mensen kunnen ze speculeren dat een exoot alleen van Italiaans of Duits goed is en van fabricage is.

Waarschijnlijk kan de allerbeste wat meestal wordt gedacht aan wat unieke auto’s en vrachtwagens zijn, in één eenvoudige verklaring worden samengevat. Zie je er dagelijks een? De exotische autodealer of, zou u er een op uw bumper naar bumper webverkeer geladen woon-werkverkeer zien? Als het antwoord nee is, dan is het mogelijk bijna exotisch. Neem anders een Kijkje achter de schermen. Als u in de buurt van een Ferrari- of Lamborghini-dealer woont, de kookplaat in Beverly Hills gebruikt of een woning in de buurt van Miami heeft, is dat misschien geen redelijke analyse. Sommigen hebben dergelijke auto’s en vrachtwagens alleen gezien bij voertuigprogramma’s en ook of bij de ongewone viering op een belangrijke snelweg tussen twee steden.