Selecteer een pagina

Als je op zoek bent naar een retro ogende scooter die ook nog eens fijn rijdt, moet je zeker eens kijken naar het model Riva Scooters bij Polderscooter. Ze hebben niet alleen een klassiek uiterlijk, maar kreeg dankzij de meest geavanceerde technologie ook uitstekende rijeigenschappen. Kies je meteen voor een betaalbaar compleet product, dan zijn alle handige accessoires er al. Als je dat doet, hoef je alleen nog maar de juiste kleur te kiezen.

Riva scooters

De Riva Cashmere is een van de best verkochte Riva scooters en het is een echt juweeltje qua uiterlijk. Deze retrostijl lijkt erg op de klassieke Vespa’s en je kunt kiezen voor een matte of glanzende look. Met een zuinige viertaktmotor kan de scooter jou uren rijplezier bezorgen en neem je gemakkelijk iemand mee in de ruime partnerstoel.

De Cashmere wordt standaard geleverd met een inklapbaar rek, LED-verlichting voor en achter en een USB-aansluiting. Als er een complete selectie is, is er ook een high smoke windscherm, beugelset en een kettingslot.

Net even anders uitgevoerd in detail en afwerking is de Riva LX, maar hij rijdt net zo soepel als de Cashmere en is al even wendbaar. Om aan de scherpe EU – emissie eisen te voldoen, zijn de allernieuwste modellen bovendien uitgevoerd met een EFI injectie-motorsysteem. Deze Riva scooter is verkrijgbaar in zowel een 25 km/u uitvoering als een 45 km/u uitvoering.

Scooter leasen

Als je eventjes weinig geld hebt maar wel graag op een Riva scooter wilt rijden, is het ook een mogelijkheid om een Riva scooter te bestellen via scooter lease. Je betaalt dan de scooter af via een vast bedrag per maand. Het aantal betalingstermijnen en het termijnbedrag bepaal je zelf, maar het zo geregeld dat je de scooter altijd eerder kunt aflossen als je meer financiƫle ruimte hebt.

Het is ook mogelijk om zonder rente in 3 termijnen je scooter af te betalen. Dat houdt in dat je een stuk minder geld aan de scooter kwijt bent dan als je voor de normale lease gaat.  In de tussentijd ben je bij beide regelingen volledig eigenaar van de Riva scooter.