Selecteer een pagina

Elk jaar opnieuw, rond de feestdagen, rijst de vraag naar geschikte geschenken. Maar waar zijn autoliefhebbers en hobbyklussers blij mee? De auto-onderdelen experts  hier op Auto-onderdelenshop24.nl ​hebben een aantal cadeau-ideeën verzameld.

Cadeau-idee: verwarmingskussen

Er is geen betere manier om je auto in de winter voor te verwarmen en je auto aangenaam op temperatuur te krijgen als met comfortabele interieurverwarming. Maar deze luxe is niet goedkoop. Als je bij lage temperaturen toch niet wilt bevriezen in je auto, bestaat er een goed alternatief voor weinig geld: een verwarmingskussen. Deze comfortabele kussens kunnen eenvoudig op de zitting worden geplaatst en worden met haken en elastische riemen bevestigd. Ze zijn geschikt voor vrijwel elke auto. De geïntegreerde verwarmingselementen worden aan de sigarettenaansteker aangesloten en verwarmen de rug, nieren en het zitvlak. Er zijn zelfs verwarmingskussens met massagefunctie verkrijgbaar. Dit kleine accessoire maakt de pendelrit van huis naar werk ‘s ochtends een heel stuk prettiger. Verwarmingskussens zijn daarom het ideale geschenk voor zowel veelrijders als kleumende passagiers.

Cadeau-idee: stoelhoes

Voor echte autoliefhebbers is een auto niet alleen een functioneel voertuig. Het is ook een uitdrukking van persoonlijkheid of status, en zoals elke hobby verslindt het tijd en geld. Maar zelfs de meest chique auto blijft een gebruiksvoorwerp en daar kunnen bijvoorbeeld de stoelen bijzonder onder lijden. Wie bijvoorbeeld honden heeft of zijn auto vaak gebruikt om spullen van de doe-het-zelfzaak mee te vervoeren, zal stoelbeschermers zeker op prijs stellen. Het slijtvaste kunstleer wordt eenvoudig over de

stoelen getrokken en beschermt de bekleding op betrouwbare wijze tegen vuil en schade. Stoelhoezen zijn daarom het ideale cadeau voor elke autovriend.

Cadeau-idee: mobiele telefoonhouder

Mobiele telefoons maken deel uit van het dagelijks leven, maar tijdens het rijden kunnen de kleine allrounders ook storen en afleiden. Ze glijden tijdens het rijden heen en weer op het dashboard en wanneer ze in de middenconsole worden geplaatst zitten ze vaak in de weg van de laadkabel. Maar als je je smartphone als navigatiesysteem wilt gebruiken, moet je toch af en toe naar het scherm kunnen kijken. Een mobiele telefoonhouder biedt de oplossing. De houder wordt met behulp van kleefkussens of een grote rubberen voet stevig aan de voorruit of het dashboard bevestigd en de mobiele telefoon wordt op zijn plaats geklemd voordat je gaat rijden. Een mobiele telefoonhouder als geschenk draagt dus ook bij aan de rijveiligheid.

Cadeau-idee: velgslot

Chique lichtmetalen voertuigvelgen zijn echte blikvangers, maar helaas blijft het niet altijd bij jaloerse blikken. De hoogwaardige wielen wekken verlangens die sommigen simpelweg niet kunnen weerstaan: ze worden vaak gestolen. Om de waardevolle velgen te beschermen zijn velgvergrendelingen ontwikkeld waardoor de velgen niet zonder de passende sleutel gedemonteerd kunnen worden. De gelegenheid maakt de dief, dus iedere autoliefhebber zal velgsloten zeker op prijs stellen als cadeau.

Cadeau-idee: velgslot

Chique lichtmetalen voertuigvelgen zijn echte blikvangers, maar helaas blijft het niet altijd bij jaloerse blikken. De hoogwaardige wielen wekken verlangens die sommigen simpelweg niet kunnen weerstaan: ze worden vaak gestolen. Om de waardevolle velgen te beschermen zijn velgvergrendelingen ontwikkeld waardoor de velgen niet zonder de passende sleutel gedemonteerd kunnen worden. De gelegenheid maakt de dief, dus iedere autoliefhebber zal velgsloten zeker op prijs stellen als cadeau.

Cadeau-idee: gereedschap

Autoliefhebbers zijn dol op sleutelen aan hun voertuigen. Na afloop wordt het eigen werk dan met trots bekeken. Help je hobbyvrienden een handje met hoogwaardig gereedschap. Zo hoort een moersleutel in elke werkplaats thuis, een elektrische slagschroevendraaier is het ideale geschenk voor een autoliefhebber en schroevendraaiers, moeren of bithouders kunnen ook altijd goed gebruikt worden bij klussen thuis of in de tuin.