Elektronische diagnose Gouda

/Elektronische diagnose Gouda
Elektronische diagnose Gouda2017-11-20T13:21:31+00:00

Elektronische diagnose

Auto van tegenwoordig = rijdende computer

Een auto van nu is simpelweg te complex geworden om goed onderhoud uit te kunnen voeren zonder goed opgeleide monteurs en gespecialiseerde diagnose-apparatuur te hebben.

Veel onderhoudsbeurten en reparaties beginnen eerst met het koppelen van een laptop aan de autocomputer. Op basis hiervan kan vaak achterhaald worden waar zich een probleem bevindt en kan de monteur (na overleg met de klant) de reparatie uitvoeren. Een auto bevat zoveel software dat hier vaak ook het probleem zit en dit kunt u alleen door een goede én betrouwbare garage laten verhelpen zoals Van Vegten Autobedrijf.

Prettig tarief

Om elektronische storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt in welk gedeelte van het elektronische gedeelte van het systeem de storing gezocht moet worden.

Diagnose apparatuur en kennis aanwezig

Van Vegten Autobedrijf beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige technici om elektronische storingen te verhelpen. En dat tegen een prettig uurtarief. Zo kunt u weer gerust, en niet te duur, de weg op!

Vraag of afspraak over elektronische diagnose?

Bel 0182-515366

Stel vraag online

Veel gestelde vragen over de diagnose

Bij Van Vegten Autobedrijf komt u nooit voor verrassingen te staan. U ontvangt altijd vooraf een kostenopgave: zowel voor het onderhoud als eventuele reparaties die volgen uit de elektronische diagnose.

Wij kunnen de diagnose in principe voor alle merken en types uitvoeren, waaronder:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Video elektronische diagnose

Betaalbare tarieven

Bij Van Vegten Autobedrijf betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Van Vegten Autobedrijf houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Mazda specialist Gouda

Carteam van Vegten is dé Mazda specialist voor Gouda. Met betaalbare dealerkwaliteit hét adres voor de Mazda rijder.

Chevrolet specialist Gouda

Carteam van Vegten is dé Chevrolet specialist voor Gouda. Met betaalbare dealerkwaliteit hét adres voor de Chevrolet rijder.

Uw privacy instellingen

Pas uw privacy instellingen aan of bekijk onze privacyverklaring.

Privacyverklaring. | Sluiten.
Instellingen